sidebeskrivelse-sidelogo-landingsside-kommuneV2

Sett sidebeskrivelse og sidelogo

For å sette sidebeskrivelse gå til sideegenskaper og klikk på "beskrivelse" rett til venstre for sidenavnet. 
Legg inn ønsket tekst. Denne teksten vil vises øverst på siden. 

For å legge til tilhørende bilde benyttes feltet sidelogo. Gå til sideegenskaper og videre til fanen Avansert. 
I feltet for Sidelogo klikk på bildeplukk-ikonet og velg ønsket bilde i filarkivet. Bildet bær være minimum 600 piksler bredt.

melding-transportside-kommuneV2

Melding

Det er mulig å opprette en meldingsboks på landingssiden. Det er en vanlig artikkel som lister ut overskrift, ingress og dato. Den vises i en grønn boks på siden. 
For å aktivere boksen må det publiseres en artikkel til en skjult underside som heter "Melding". Dersom siden inneholder en artikkel vil den vises her. Dersom siden inneholder flere enn en artikkel vil den nyeste artikkelen vises.

landingsside-submenu-kommuneV2

Undermeny

Undersider av landingssiden vises som knapperad(er) med tre bokser pr. rad. Alle undersider som er satt som synlige i meny vil vises her.
Det er ingen begrensninger på antall bokser som skrives ut. 

viktigeArtikler-landingsside-kommuneV2

Viktige artikler

Viktige artikler publiseres til en egen skjult underside kalt "Viktige artikler". Tre artikler vil vises pr. rad. Det er satt en øvre begrensning på 15 artikler totalt, fordelt på 5 rader.

aktuelt-landingsside-kommuineV2

Aktuelt

Aktueltartikler publiseres til en skjult underside kalt "Aktuelt" Denne viser de 3 nyeste artiklene fra siden "Aktuelt". Eldre artikler vises i eget artikkelarkiv.
Artiklene skriver ut ingressbilde, dato, tittel og ingresstekst. Artiklene listes ut i 3 kolonner på vanlig desktopvisning.

ansatte-landingsside-kommnueV2

Ansatte

Presentasjon av ansatte vises nederst på landingssiden.Artiklene publiseres til en skjult underside kalt "Ansatte". Overskrift, underoverskrift, ingressbilde og ingresstekst listes ut fra artiklene.